Nyrup Nyt


Søndag d.5.marts 2000:

Nu skal det være.

Bryllupsrygter kan verificeres.

Det vil nu efter de foreliggende omstændigheder - kontraktligt bindende børnepasningsaftaler, indkøb af dyrt festtøj, hensættelse af kapital til gaveindkøb, og i det hele taget vækningen af slumrende selskabsløver - være vanskeligt for Pia og Jesper i Ølsted at undgå at blive gift i løbet af den kommende sommer.
Man glæder sig også allerede ...


Mandag d.28.februar 2000:

Nyt medlem af sjette generation.

Barnedåb i Sjørslev Kirke.

Det forlyder, at Paw og Marianne omsider er blevet enige om, hvad deres datter skal hedde. Resultatet af diskussionerne skal ikke røbes her, men en søndag i den nærmeste fremtid vil man i Sjørslev Kirke kunne høre det af præstens egen mund.


Mandag d.28.februar 2000:

Stormen tog det sidste.

Lyngholms endeligt.

Af ejendommen på Skræ Hede, der i tre generationer var hjem for medlemmer af Nyrup-slægten, er der nu kun nogle få ruiner tilbage.
Det sidste, der nu forsvinder, var også den ældste bygning på stedet, nemlig stuehuset. Det blev opført i 1907, mens Niels Andersen Nyrup endnu på papiret var ejer af stedet.
Naboen overtog først jorden, dernæst bygningerne. Udhusene blev straks nedrevet og fjernet, mens stuehuset fik lov at stå alene tilbage på den gamle gårdsplads. Men nu har stormen altså også væltet det omkuld, og snart vil ploven skjule de sidste rester af Nyrup-familiens gamle centrum i Thorning sogn.